Σπίτι > Σχετικά με εμάς

LYX πέτρα χτίστηκε το 2005, βρίσκεται σε Xiamen, Κίνα. Είμαστε μια επαγγελματική κατασκευαστή του χαλαζία countertops πλάκες και τα κεραμίδια για οικιακά και εμπορικά έργα. Εργοστάσιό μας καλύπτει μια έκταση πάνω από 21,520 M2, και κατέχει πλήρως αυτόματη γραμμές παραγωγής, η ετήσια παραγωγή των πλακών χαλαζία φθάσουν σε 100, 000M 2.

Γραμμή χαλαζία LYX ακολουθήστε ένα πολύ ακριβές ποιοτικό απαιτητικό σύστημα να παράγει υψηλής ποιότητας countertops, πλάκες και τα κεραμίδια που πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές. Χάρη σε μας έμπειρους και ιδιαίτερα η ομάδα έργων, παρέχουμε μια μεγάλη κλίμακα μοντέρνα χρώματα και διαφορετικά πάχη, από 12 έως 30 mm σε υπολογιστή-πελάτη.

Τα τελευταία χρόνια, μας προϊόντα χαλαζία έχουν κυρίως εξαγωγή σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και την Ευρώπη, εμείς όχι μόνο παρέχει δική μας χαλαζία, αλλά παράγουν επίσης προσαρμοσμένα χρώματα σε αιτήματα των πελατών. Πελάτες σε όλο τον κόσμο είναι ειλικρινά ευπρόσδεκτη να επικοινωνήσετε μαζί μας, εμείς θα όχι μόνο να σας προμηθεύσει τα σωστά υλικά για την καλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή, αλλά επίσης σας παρέχει ωραίο υπηρεσία μέσω γρήγορη αντίδραση με εποικοδομητικές λύσεις.

Ας συνεργάζονται μαζί για να δημιουργήσουν ένα λαμπρό μέλλον.