Πλύση λεκάνη νεροχύτη του φυσικού πέτρα χαλαζίας

Πλύση λεκάνη νεροχύτη του φυσικού πέτρα χαλαζίας
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Lianyuxing πέτρα είναι ένα από το καλύτερο Κίνα φυσικών πετρών χαλαζία νεροχύτη πλύση λεκάνη κατασκευαστές και προμηθευτές, Καλώς να έλεγχος τιμών για χύμα φυσικών πετρών χαλαζία πλύση λεκάνη νεροχύτη μαζί μας και να πάρετε δωρεάν δείγμα από εμάς, ή χονδρικής καλύτερη τιμή και υψηλής ποιότητας δημοφιλές της μόδας και ζεστό πώληση και φυσικών πετρών χαλαζία νεροχύτη πλύση λεκάνη fabricator από εμάς.

Φυσικών πετρών χαλαζία νεροχύτη λεκάνη πλυντήριο

Ορθογώνια διπλό νεροχύτη

Προδιαγραφή:

Υλικό: Τεχνητή πέτρα χαλαζία, χαλαζία νεροχύτη της κουζίνας, νεροχύτης χαλαζία, νεροχύτης γρανίτη

Πάχος: 12mm, 15mm, 18mm, 20mm, 25mm, αίτημα συνήθειας

Χαρακτηριστικά

1. υψηλής σκληρότητας, σούπερ ένδυση-ανθεκτική

Χαλαζία πέτρα επιφάνειας μπορεί να είναι στο σκληρότητας του Mohs βαθμών, είναι υψηλότερο από το κοινό φυσικά μάρμαρα, τεχνητή πέτρα της καλωδίων. Συνήθως εργαλεία αδυνατούν να το μηδέν και το γδάρσιμο. Αυτή η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε καλά τα ψώνια εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, κτίρια γραφείων, σταθμούς και άλλους χώρους.

2: απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων, στυλ πρωτοτυπία

Πέτρα χαλαζίας έχει ισχυρή δυνατότητα της καινοτομίας. Και την ίδια στιγμή, αυτό ακόμα συνεχή σχεδιασμό και να αναπτύξουν σύμφωνα με την σύγχρονη αισθητική χρώμα ποικιλίες από πέτρες για να ταιριάζει στις ανάγκες του σύγχρονου design και ανθρώπινο περιβάλλον των ποιοτικών απαιτήσεων.

3: αντιμικροβιακή, protectenvironment

Πέτρα χαλαζίας νεροχύτη σχεδόν μηδενικές υδατοαπορροφητικότητα, αποτελεσματική για την πρόληψη της αναπαραγωγής των βακτηρίων: Η επιφάνεια είναι πολύ πυκνό, το άλλο ένα χρωματισμένο υγρές ουσίες (τσάι, σάλτσα σόγιας, καφέ, κλπ.) δεν θα αφήσει ίχνη στην επιφάνεια? Καθαρισμού νερού μπορεί να καταστήσουν φωτεινό όπως το νέο να καθαρίσει.

4: καμία ακτινοβολία, καμία ζημιά

Πέτρα χαλαζίας είναι τα συστατικά της πέτρας φυσικό χαλαζία και ρητίνης, δεν περιλαμβάνουν ραδιενεργού υλικού. Και το σύνολο της παραγωγής δεν θα συμβεί χημική αντίδραση. Έτσι ώστε δεν υπάρχει καμία ακτινοβολία, καμία ζημιά για τον άνθρωπο.

5: οξύ-ανθεκτικών αλκαλίων του απόδοση.

Πέτρα χαλαζίας έχει συμπεριλάβει το 93% της πέτρας χαλαζία, έτσι αυτό δεν αντίδραση οξέος-βάσης. Και είναι σε θέση να προστατεύσουμε καλύτερα το νωπό προϊόν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

6: υψηλής θερμοκρασίας απόδοσης

Πετρόκτιστη χαλαζία είναι σταθερότητα. Σε υψηλή θερμοκρασία δεν είναι εύκολη παραμόρφωση, αψίδα, σκάσει και έτσι δεν.

7: επεξεργασία

Πέτρα χαλαζίας έχει μια καλή επεξεργασία απόδοση, ακρίβεια, την επεξεργασία και την ωρίμανση μπορεί να είναι μια ποικιλία από μορφές για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις της υψηλής ποιότητας ζωής.

Συσκευασία: Κιβώτιο με αφρό, στέκεται στη συνέχεια συσκευάζονται με ξύλινο πλαίσιο.

Undermount

χωρίς βρύση

Εγγύηση

10 χρόνια

Συσκευασίας

Πλαστική τσάντα + αφρού + χαρτοκιβώτιο

Εξεταστική